Om os

GreenMobility A/S er en dansk udbyder af elektriske dele-bybiler med internationale ambitioner. I dag opererer virksomheden 400 Bybiler i Københavnsområdet og tilbyder bekvem, billig og bæredygtig transport til dem, der ønsker fleksibilitet, men som har mindre behov for at eje egen bil. Bilerne lokaliseres, bookes og låses op med Din Bybil app’en. Man betaler per minut, man bruger bilen, og efterlader den blot ved rejsens mål inden for Zonen, hvor den næste bruger kan leje den. Drevet af tre globale megatrends: urbanisering, bæredygtighed og deleøkonomi, forventer vi, at efterspørgslen på miljørigtige bybiler fortsat vil stige i Europa. Vores mål er at være blandt Europas førende udbydere på markedet for bybiler og at være til stede i 20 byer i 2021. GreenMobility A/S er noteret på Nasdaq First North København.

Ærlige

Vi har fokus på at møde vores kunder, partnere og konkurrenter som ligeværdige. Vi handler med integritet og er konsekvente, så man ved, hvad man får, når man vælger os.

Forandringsparate

Vi er agile, klar til omstilling og tilpasning til markedet. Vi vil være først og anderledesi forhold til produktløsninger, samarbejdsaftaler og tilbud. 

Innovative

Vi er visionære og driver ikke "bare" et delebilskoncept. Vi er med til at ændre opfattelsen af bilejerskab og mobilitet i fremtiden. Vi venter ikke på fremtiden – vi skaber den, og det skal ikke blot afspejle sig i vores produkt, men også i hvordan vi kommunikerer med markedet.

Ansvarlige

Vi tænker ansvarlighed i alt, hvad vi gør. Ikke bare ved vores høje prioritering af miljøet i byen, men også i forhold til vores medarbejdere, partnere og samfundet omkring os.

Kundefokuseret

Vi vil levere den bedste kundeoplevelse. Altid smilende og glade medarbejdere på tværs af alle platforme, hvor vi er til stede. Vi tænker på kunderne først, når vi træffer beslutninger.

Teamet

GreenMobility teamet består af medarbejderne på kontoret samt de cirka 50 friske folk i grønne jakker, der sørger for at Bybilerne er rene, pæne, opladte og står der, hvor der er størst behov for dem. I alt er vi knap 80 mennesker, der sammen arbejder for en grønnere by og nem transport til byboerne.

Den daglige ledelse

Den daglige ledelse er placeret på GreenMobilitys hovedkontor i Hillerødgade på Nørrebro. Her har de ansvaret for hver deres område sammen med deres team af dedikerede medarbejdere.

Torben Andersen
CEO

Torben Andersen er overordet ansvarlig for ledelsen og udviklingen af GreenMobility. Når han ikke er på kontoret dyrker han triatlon, slapper af med familie og venner eller går tur med hunden.

Søren Kovsted
CFO

Søren Kovsted deltager i den generelle udvikling af GreenMobility’s forretning med ansvar for økonomi, fore casting, rapportering og øvrig administration. Fritiden benytter Søren med familie og venner.

Christina Carpens
COO

Christina Carpens har ansvaret for kundeservice og driften af Bybilerne. Når hun ikke arbejder fordrives tiden med styrketræning, gør-det-selv projekter samt hygge med familie og venner.

Kasper Suhr-Larsen
CTO

Kasper har ansvaret for den tekniske platform, lige fra teknikken i bilen til appen du har i hånden. Når Kasper ikke arbejder, har han solbrillen på i København, samt spiller Squash.

Anders Wall
Chief International Officer

Anders er ansvarlig for den internationale strategi. Har en MBA. Bor i Charlottenlund med sin hustru og 3 børn. Anders har erfaring med at onboarde franchise partnere.

Thomas Heltborg Juul
CMO

Thomas er ansvarlig for marketing, kommunikation og B2B-salg. Thomas bor I Virum med sin hustru og tre børn. Thomas bruger sin fritid med familie og venner.

Bestyrelsen

Henrik K. Isaksen
Bestyrelsesformand

Pia Kleist
Medlem af bestyrelsen

Per Møller Jensen
Medlem af bestyrelsen

Mie Levi Fenger
Medlem af bestyrelsen