Om os

GreenMobility A/S er en dansk udbyder af elektriske dele-bybiler med internationale ambitioner. I dag opererer virksomheden 400 Bybiler i Københavnsområdet og tilbyder bekvem, billig og bæredygtig transport til dem, der ønsker fleksibilitet, men som har mindre behov for at eje egen bil. Bilerne lokaliseres, bookes og låses op med Din Bybil app’en. Man betaler per minut, man bruger bilen, og efterlader den blot ved rejsens mål inden for Zonen, hvor den næste bruger kan leje den. Drevet af tre globale megatrends: urbanisering, bæredygtighed og deleøkonomi, forventer vi, at efterspørgslen på miljørigtige bybiler fortsat vil stige i Europa. Vores mål er at være blandt Europas førende udbydere på markedet for bybiler og at være til stede i 20 byer i 2021. GreenMobility A/S er noteret på Nasdaq First North København.

Ærlige

Vi har fokus på at møde vores kunder, partnere og konkurrenter som ligeværdige. Vi handler med integritet og er konsekvente, så man ved, hvad man får, når man vælger os.

Forandringsparate

Vi er agile, klar til omstilling og tilpasning til markedet. Vi vil være først og anderledesi forhold til produktløsninger, samarbejdsaftaler og tilbud. 

Innovative

Vi er visionære og driver ikke "bare" et delebilskoncept. Vi er med til at ændre opfattelsen af bilejerskab og mobilitet i fremtiden. Vi venter ikke på fremtiden – vi skaber den, og det skal ikke blot afspejle sig i vores produkt, men også i hvordan vi kommunikerer med markedet.

Ansvarlige

Vi tænker ansvarlighed i alt, hvad vi gør. Ikke bare ved vores høje prioritering af miljøet i byen, men også i forhold til vores medarbejdere, partnere og samfundet omkring os.

Kundefokuseret

Vi vil levere den bedste kundeoplevelse. Altid smilende og glade medarbejdere på tværs af alle platforme, hvor vi er til stede. Vi tænker på kunderne først, når vi træffer beslutninger.

Den daglige ledelse

Den daglige ledelse er placeret på GreenMobilitys hovedkontor - Hillerødgade, København N. Der afholdes ledergruppemøde hver uge samt et generelt statusmøde med alle medarbejdere hver uge. Direktionen leverer løbende en statusrapport til bestyrelsen om selskabets fremdrift i forhold til de planer, bestyrelsen har fastlagt.

Torben Andersen
CEO

Torben Andersen er overordet ansvarlig for ledelsen og udviklingen af GreenMobility. Når han ikke er på kontoret dyrker han triatlon, slapper af med familie og venner eller går tur med hunden.

Søren Kovsted
CFO

Søren Kovsted deltager i den generelle udvikling af GreenMobility’s forretning med ansvar for økonomi, fore casting, rapportering og øvrig administration. Fritiden benytter Søren med familie og venner.

Christina Carpens
COO

Christina Carpens har ansvaret for kundeservice og driften af Bybilerne. Når hun ikke arbejder fordrives tiden med styrketræning, gør-det-selv projekter samt hygge med familie og venner.

Kasper Suhr-Larsen
CTO

Kasper har ansvaret for den tekniske platform, lige fra teknikken i bilen til appen du har i hånden. Når Kasper ikke arbejder, har han solbrillen på i København, samt spiller Squash.

Anders Wall
International Sales Director

Anders er ansvarlig for den internationale strategi. Har en MBA. Bor i Charlottenlund med sin hustru og 3 børn. Anders har erfaring med at onboarde franchise partnere.

Thomas Heltborg Juul
CMO

Thomas er ansvarlig for marketing, kommunikation og B2B-salg. Thomas bor I Virum med sin hustru og tre børn. Thomas bruger sin fritid med familie og venner.

Bestyrelsen

Alle medlemmer af bestyrelsen vælges på generalforsamlingen for et år ad gangen, formanden udpeges af bestyrelsen blandt de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer. Der afholdes bestyrelsesmøder hver 3. Måned. Der afholdes en årlig strategisession over to dage, hvor den daglige ledelse og bestyrelsen lægger strategiplanen for det kommende år, her besluttes ligeledes årshjulet i GreenMobility. Bestyrelsen modtager løbende en statusrapport fra direktionen om selskabets fremdrift i forhold til planer, budgetter og de ansvarsområder, der er fastlagt for direktionen.

Henrik K. Isaksen
Formand

Jørn P. Jensen
Medlem af bestyrelsen

Pia Kleist
Medlem af bestyrelsen

Mette W. Vestergaard
Medlem af bestyrelsen