Den daglige ledelse

Den daglige ledelse er placeret på GreenMobilitys hovedkontor på Landgreven i Indre By. Her har de ansvaret for hver deres område sammen med deres team af dedikerede medarbejdere.

Thomas Heltborg Juul
Group CEO GreenMobility

Thomas er ansvarlig for ledelsen, drift og udvikling af forretningen. Thomas er far til 3, spiller håndbold, står på ski og løber. Thomas bruger fritid med sine børn og venner.

Henrik Isaksen
Founder & Head of Innovation

Henrik Isaksen er Founder og overordet ansvarlig for udviklingen af GreenMobility A/S. Henrik er gift og har to voksne børn. Han elsker iværksætteri, god mad og har en stor passion for biler og bil-trends.

Kasper Kolding
CFO & COO

Kasper Kolding deltager i den generelle udvikling af GreenMobility’s forretning med ansvar for økonomi, fore casting, rapportering og øvrig administration. Fritiden benytter Kasper med familie og venner.

Anders Wall
VP Investor Relations

Anders er ansvarlig for den internationale strategi og capital market. Han er sjældent på kontoret, da han rejser rundt for at sælge og præsentere GreenMobilty for potentielle investorer. Når han endelig er hjemme tilbringer han tiden sammen med sin hustru og tre børn.

Bestyrelsen

Søren Jespersen
Bestyrelsesformand

Per Møller Jensen
Medlem af bestyrelsen

Claus Juhl
Medlem af bestyrelsen

Mie Levi Fenger
Medlem af bestyrelsen

Mikal Hallstrup
Medlem af bestyrelsen

Arve Nilsson
Medlem af bestyrelsen