Få en karriere hos GreenMobility

Få en karriere hos GreenMobility og få en spændende hverdag i en ung og innovativ virksomhed, der hver dag arbejder på, at være med til at forbedre problemer som trængsel og forurening i byen, samtidig med at vi skaber en attraktiv service, der er nem og bekvem for vores brugere.

Vi er et stærkt team der byder på udvikling og mange muligheder

GreenMobility er en ung virksomhed, som siden sin start er vokset hurtigt, og i dag er vi omkring 45 medarbejdere. En del af teamet har deres daglige gang rundt omkring i Zonen, hvor de hver dag sørger for at Bybilerne står klar til brugeren. Resten af teamet har deres hverdag på hovedkontoret i Hillerødgade, hvor vi i de forskellige afdelinger arbejder med at nå vores fælles mål.

Hos GreenMobility er vi iværksættere i ånden, og har fra starten sat ambitiøse mål for os selv, som vi hjælpes ad med at opnå.

Vores mål består i at skabe en nem og billig transportløsning til dig, der ønsker at kombinere offentlig og individuel mobilitet uden at gå på kompromis med den lokale miljøbelastning. Vi ønsker at være med til at fortrænge de stillestående biler i byen, samtidig med at vi ønsker at mindske støj og forurening.

En hverdag hos os vil derfor være præget af højt tempo, masser af ansvar og kollegaer der støtter hinanden med råd og feedback på tværs af afdelinger.

Læs mere

Hvorfor vælge GreenMobility?

Hos GreenMobility udfordrer vi den traditionelle måde at tænke bil og transport, og du vil komme til at arbejde med de største trends indenfor virksomhedsdrift, f.eks. deleøkonomi, miljøvenlig tankegang og urbanisering.

Vi er en danskejet virksomhed med planer om international ekspansion, og du kan blive en del af den spændende udvikling vi står midt i.

Ledige stillinger

På nuværende tidspunkt har vi følgende ledige stillinger:

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, og derfor vil vi altid være glade for at høre fra relevante og dygtige kandidater. Send gerne din uopfordrede ansøgning, så kontakter vi dig, eller gemmer din ansøgning, hvis den rette stilling skulle blive ledig.

Send din ansøgning til job@greenmobility.com